вівторок, 9 лютого 2016 р.

Slutligen noterar vi att priserna matchtiden

Slutligen noterar vi att priserna matchtiden - det är åtminstone en riskfylld verksamhet, men ganska lönsamt. Men som med andra räntor, behövs för att förutsäga resultatet av matcher och noggrant studera showgirl. Precis som alla andra strategi, strategin att satsa tid Matchen ger inte en absolut garanti, eftersom det är alltid där, men obetydlig, men fortfarande finns det en chans att förlora på båda spelen, även om du gissade resultatet av matchen. Fotboll är fotboll, och här är bara galna spel där allt strider mot sunt förnuft. Lyckligtvis eller tyvärr sådana matcher är sällsynta, oftast en på hundra.

Ändå kan materiella förmånspriser Time spel kallas att linjerna på bookies sådana kurser ofta avvikit. Vanligtvis, är de viktigare än skillnader i fråga om spel på resultatet. Och så synd är helt enkelt inte använda den och "upplösa" bookmakers på en massa pengar. Framgångsrika satsningar!

Idag, på nätet bookmaker kontor gör erbjuda spelare ett brett utbud av spel, som de säger, att alla smakriktningar. Tja, den populäraste formen av spel i bookmakers - satsa på resultatet av matchen. Som statistiken den här typen av spel ger alltid spelare möjligheten att stanna kvar i positivt territorium, med noggrant urval av tändstickor och koefficienter. De flesta experter på området rekommenderar bara välja de sportspelare, där de känner väl och kan därför korrekt väga styrkan lag. Dessutom är det önskvärt att bjuda systemtyp och uttrycka och inte enhetlig skattesats.

När satsa på favoriten, är det viktigt att komma ihåg att genomförandet av spel på alla matcher med koefficientvärdet på 1,20 eller mindre, till spelaren mest sannolikt att vara under hot om konkurs. Saken är den att 100 av dessa satsningar vinner endast cirka 70 ton. Och detta beror på det faktum att över detta märke koefficienter för populära evenemang vanligtvis inte stiga, och de viktigaste sportevenemang tenderar att attrahera ett stort antal aktörer, som omedelbart minskar chanserna att vinna.

Ett sådant exempel: vi gör 100 satsningar på $ 100, förlitar sig på den statistik som 70 procent av fallen är det en favorit vinner. Enkelt uttryckt, 100 × 1,2 × 70 = $ 8 400, det vill säga förlusten av 1600.

Немає коментарів:

Дописати коментар