пʼятниця, 26 лютого 2016 р.

Manchester Utd. - Midtjylland 5:1

Manchester United besegrades i vedergällning 2: a omgången match Midtjylland 5: 1 och avancerade till final i den europeiska fotbollsligan. Danska laget hjälpte inte heller tjeckiska fotbollsspelare Filip Novak och Vaclav Kadlec. Omvänt avancerade Basel, som spelas av Tomas Vaclík och Marek Suchy och Fenerbahce med Michal Kadlec.Manchester hade skärpt förlora 1: 2 i den första matchen, plus 28 minuter gästerna öppnade poäng Sisto. United men inom fyra minuter tack vare självmål bosatte Bodurova och även innan halvtid för att utjämna den totala poängen. Pepparmynta straffslag men Andersen fångas.

Efter pausen, men det kom ett ögonblick av arton Marcus Rashforda. MYNDLING United i startuppställningen kom till skada under uppvärmningen Martial, i sin första match i den vuxna fotboll men gjorde två mål och såg till lagarbete. Till slut Betsafe utjämnade Herrera och förbättrad depå.

Basel sparken processinställningar
Stor dramatik upplevde Basel, som under St. Etienne länge Betsafe (se.top10-bookies.com/betsafe/) ledde 1: 0, som det efter att ha förlorat två: 3 i den första matchen var tillräckligt för att avancera. Efter utjämning Salla minut före slutet, visade det sig tillfälligt på utvecklingen av den franska klubben, men tack vare Lucy Zoffiho mål i den andra minuten installationen går så småningom på Swiss.

Liverpool på framsteg under Augsburg beslutade efter fem minuter. Till hands för att Kohra pokutovému spark satte James Milner gjorde det första målet double-header. Hem jednogólové försvarade segern, det tyska laget i slutändan hjälpte varken ankomsten Nordicbet av tjeckiska mittfältaren Jan Moravek.

Förfarandet strider fira Michal Kadlec, som kom Nordicbet (se.top10-bookies.com/nordicbet/) in i finalen 16 minuter Fenerbahce match på en stigning Lokomotiv Moskva. Turkiska laget att försvara segern av 2: 0 i den första matchen och slutligen beslutat att hämnas efter 83 minuter när Mehmet Topal kvitte final 1: först

Немає коментарів:

Дописати коментар